www.mallorcadiario.com

Col·legis del Parc Bit, diferenciats o segregats?

martes 18 de agosto de 2015, 17:53h
Tenc 16 anys i fa 8 que sóc alumna del col·legi Aixa, un dels col·legis del Parc Bit i dels que des de fa uns dies tothom en parla.

El sistema pedagògic d'Aixa és l'educació diferenciada, no segregada, que té en compte la diferència en el nivell maduratiu dels nins i nines. Sincerament i per experiència aquest sistema funciona, i si ho dubtau, fixau-vos en els resultats als exàmens de selectivitat dels darrers anys.

Sorprén que una de les primeres mesures del nou Govern sigui en contra nostre, llevant a les famílies la possibilitat i el dret d'elegir l'educació dels seus fills. Sorprén perquè aquest nou Govern parla molt de llibertat i l'únic que aconsegueix amb aquesta mesura és retallar-la.

Per què no volen que els meus pares em puguin portar a aquest col·legi on he conegut a les meves millors amigues? Per què volen retallar el sou a les meves professores de les quals no només he rebut una formació acadèmica si no també una atenció personalitzada?

Crec que seria més útil deixar de banda els prejudicis per  entendre i respectar un dels sistemes educatius que millor funcionen arreu d’Europa i del món, com és l’educació diferenciada.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

Compartir en Meneame

Foro asociado a esta noticia:

 • Col·legis del Parc Bit, diferenciats o segregats?

  Últimos comentarios de los lectores (3)

  35351 | Conchi P. - 19/08/2015 @ 11:55:49 (GMT+1)
  Escucho que mucha gente nos dice que si queremos un colegio diferente nos lo paguemos. Qué cree esta que gente que hacemos; o se piensan que no pagamos impuestos. Soy madre de los colegios del Parc Bit y contribuyo anualmente a las arcas del estado a través de mis impuestos que créame que no son pocos. También he de pedir al colegio que en caso que se vuelva a concertar la educación. Sean totalmente transparentes y no coercitivos con el tema de las donaciones. Qué si hay alguien que está luchando para conseguir que se restituya el concierto son los padres.
  35340 | A passar pel tub - 18/08/2015 @ 23:39:45 (GMT+1)
  Amb aquest Govern perl que fa a les escoles volen imposar les seves creències per damunt la voluntat i llibertat dels pares. Aquí tothom ha d'estudiar en català, amb adoctrinament nacionalista, i perseguint tot allò que no sigui la seva ideología. Deien que vvolien concenç educatiu però res de res. Bomés consensuen amb els mateixos i les seves brancas sindicals, associatives i polítiques. A pasar pel tub ¡¡¡
  35337 | Sociatas sectarios - 18/08/2015 @ 18:56:57 (GMT+1)
  Què podeu esperar d'un Conseller socialista i sectari, el Sr. Martí March ?

 • Normas de uso

  Esta es la opinión de los internautas, no de mallorcadiario.com

  No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

  La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

  Tu dirección de email no será publicada.

  Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.