www.mallorcadiario.com

En defensa de les platges de Son Serra de Marina

lunes 28 de diciembre de 2015, 19:32h

Sorprèn llegir i escoltar només Joan Monjo de Convergència per Santa Margalida (ningú del PP ni del PI) assumint la defensa del projecte d'instal·lacions a Son Serra de Marina, com si fos una decisió personal seva. És necessari saber què en pensen aquests cogovernants perquè, dins el col·lectiu que s'hi oposa, i d'això en podem donar fe, coexisteixen totes les ideologies i condicions.

Sorprèn la ceguera respecte al privilegi i la responsabilitat que Santa Margalida ostenta a Mallorca de tenir platges a una de les poques zones verges que aquesta conserva, allà on els visitants poden gaudir de conèixer la Mallorca dels seus avantpassats, la que tots enyoram.

Sorprèn l'intent de desvirtuar la tradicional diferenciació en el model turístic que l'Ajuntament i la societat de Santa Margalida ha volgut donar al nucli de Son Serra de Marina respecte de Ca'n Picafort, la normativa municipal i l'opinió popular des de fa molt d'anys així ho demostra.

Sorprèn que es consideri una ingerència la resposta popular de milers de persones contra el projecte com si fossin només els empadronats al municipi els que estimen, gaudeixen, cuiden i lluitaran per les nostres platges.

Sorprèn la voluntat de desviament del focus d'atenció a un tema d'un suposat recolzament de Més a l'emissari de la depuradora a Ca'n Picafort perquè, i hem d'insistir en això, les persones que s'oposen al projecte de Son Serra no tenen com a nexe un partit polític i perquè moltes són contràries a l'emissari.

Sorprèn que l'argument principal per a la seva instal·lació sigui el cost que les platges originen atenent a la obligatorietat d'aquests serveis i la quantia d'altres despeses municipals.

No sorprèn, però, la reacció de sonserrins, picaforters, vilers, petrers i de totes bandes de Mallorca, Espanya i l'estranger que donen suport a aquesta demanda de respecte per l'esperit autèntic de Son Serra de Marina, de defensa dels seus valors naturals i paisatgístics.

Escolti-la Sr. Monjo, perquè segur que l'entendrà.

SOS Son Serra.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

Compartir en Meneame

+

0 comentarios