www.mallorcadiario.com

Carta oberta a D. Andreu Manresa, director general d'IB3

martes 29 de diciembre de 2015, 16:16h
Benvolgut senyor:
Com a president des club, Snails Runners Mallorca (SRM), i des comitè organisador des campeonat del món de carreres de caragols, me dirigesc a vostè, per si fos possible sa retransmissió de sa final d'aquest campeonat per IB3 televisió, no faria falta que fos en “prime time”, ja que segons quines hores es caragols no treuen banya. Mos adequaríem a sa seva programació. Sa retransmissió duraria aproximadament una hora, depèn de sa velocitat des participants.
Sa nostra associació deportiva i cultural té arrelament a ses nostres illes des de temps immemorials per això forma part de sa idiosincràsia de sa nostra terra.
Un pic vist sa retransmissió de Sa Nit de Sa Cultura, organisada per s'Obra Cultural Balear, noltros com a entitat privada sense cap subvenció pública desitjariem tenir es mateix tracte, i privilegi i no sofrir greuges comparatius amb s'entitat Obra Cultural Balear (OCB). Amb sa diferència que en sa seva memòria econòmica figuren rebuts el 2014, 72.566€ públics i pressupostats pes 2015, 60.000€ més pes mateix concepte, i a noltros mos neguen una subvenció per fer una pista de fusta envernissada per valor de 98 €.
Li puc assegurar que no tendrà cap problema amb associacions ecologistes o animalistas, ja que tots es finalistes queden indultats d'anar a sa greixonera. I queden per fer cria i millorar sa raça autòctona.
Per més informació li comunic que es finalistes d'aquest campeonat són tot caragols nascuts i criats a sa Comunitat Valenciana, Illes Balears i Catalunya, com pot veure tots ells pertanyen an es “Països Catalans”.
Li agrairia posàs es mateix interès en retransmetre es nostro esdeveniment com va fer amb es de s'OCB.
Moltes de gràcies i esper no me defraudi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

1 comentarios