www.mallorcadiario.com

Professionals de s'educació catalana

miércoles 09 de marzo de 2016, 09:35h

Per sort, a s'actualitat, es casos de bulling a ses aules són de cada vegada menos freqüents. No obstant això han existit, existeixen i existiran per que sa condició humana mos fa febles. Lo millor que se pot fer és donar publicitat perquè servesqui de revulsiu davant possibles abusos, be sigui de professor a alumne, entre iguals o d'alumnes a professors. S'actual Govern fa bé en pregonar an es quatre vents sa violència de gènere, mal anomenada violència masclista (no sempre és s'homo qui maltracta) perquè la maltratada sàpiga com reaccionar i s'agressor comprengui que no sortirà victorios. En canvi no actua d'igual manera amb sos menors i si no fos per sa Fundació Jaume III, FN Circul Balear i medis a nivell nacional, es desgreuge hagués passat desapercebut. Sa Consellería d'Educació i Universitat, amb so Sr Martí March an es capdavant, no s'ha pronunciat i deixa en evidència sa politisació que sofreixen ses aules en matèria lingüística.

Quins temps aquells en es quals es mestre era un savi, tenia empatia i mostrava com raonar an es seus alumnes. Avui en dia són més els que exerceixen amb so certificat de capacitats pedagògiques i un nivell de “ERCatalanidad” molt elevat. Dic això perquè si hagués existit twitter en aquells meravellosos anys un mestre hagués sabut contestar es seu alumne amb arguments i no amb insults, o millor encara, hagués vist que es seu alumne tenia raó en admetre que era balear i espanyol.

José Planas

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

Foro asociado a esta noticia:

 • Professionals de s'educació catalana

  Últimos comentarios de los lectores (1)

  169227 | EnBonMallorquí - 10/03/2016 @ 17:52:38 (GMT+1)
  Axì es y me consta qu'axò està passand constantement a mols de centres, especialment ès púbblics. Arreconan sa nostra llengo, s'única y vertadera que es sa Baléà, a Mallorca en so Mallorquí, y ademés d'aquesta manera menosprecien sas nostras costum, formes d'essè y fan sevas tot lo des altres, insultan a es nostros fylls que defensen lo nostro y lis fan bullyng no domés aquests mal mestres, sino també bastants des seus adoctrindads, es alumnes que ya han caygut a sa trampa y sa mentida.

 • Normas de uso

  Esta es la opinión de los internautas, no de mallorcadiario.com

  No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

  La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

  Tu dirección de email no será publicada.

  Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.