www.mallorcadiario.com

Un altell amb vistes

miércoles 12 de julio de 2017, 02:00h

El dissabte passat quan escrivia l’article també era un dia calorós, no tant com el divendres que vàrem arribar als 40 graus de temperatura, molt mal d’aguantar.

No hem vaig despertat massa prest, vaig gaudir d’un bon berenar i vaig pujar a l’altell de ca nostra que te unes bones vistes a Bunyola i a la Serra de Tramuntana i vaig començar a passar revista als temes que més varen cridar l’atenció de la setmana.

A mitja setmana vaig tenir la oportunitat de prendre un cafè amb dos amics, un fa molts d’anys que el conec i l’altre fa uns mesos i ells dos ja es coneixen de fa una dotzena d’anys. Son ben diferents un de l’altre però amb el seu antagonisme es duen molt be, es respecten, es molt interesant escoltar-los, encara que un d’ells es molt especial en la seva manera de veure i entendre las cosses. Per exemple, per ell no tots el funcionaris son iguals, ni ha de primera, de segona i de tercera divisió, crec conèixer el seu criteri de classificació dels funcionaris, per ell, entre d’altres, els que estan enfangats o han estat imputats, encara que la imputació fos arxivada per prescripció del delicte, aquets son els funcionaris de primera.(dit amb una mica de ironia) El meu amic i mestre te una sobredosis de “titulitis”. En qualsevol cas, li tinc un gran apreciï.

El Molt Hble. Sr. Toni Noguera, Batlle de Palma diu que publicarà una carta setmanal per fer reflexionar a la ciutadania. Esta be explicar els projectes, però sense fer demagògia i sobre tot que es puguin complir. Tenia confiança en el Batle de Palma, el vaig conèixer, vàrem parlar i m’ha va agradar lo que vaig sentir però no ha començat be. Ha canviat la fotografia de S.M. el Rei Felip VI per la d’un Batle republicà de fa 80 anys, no hem sembla be. S.M. el Rei es el Cap de l’Estat legítimament reconegut per la Constitució de 1978, si no li agrada, que impulsi els mecanismes al seu abast per canviar a S.M. el Rei per un President Republicà però mentrestant, tot els respecte. No hi ha cap norma que digui que un quadre, foto o imatge de S.M. el Rei te que presidir un lloc preferent a les Institucions, però es el Cap de l’Estat, no així el Batle de la darrera República, que el pot tenir en un lloc testimonia’l però no presidint el despatx.

Tampoc es prudent ni adequat tractar de “basura” a una part dels turistes alemanys que ens visiten. Esta clar que no es el tipus de turistes que volem, però venen perquè hi ha un “reclam” que els crida per venir a Mallorca. Sr. Batle, prudència amb les seves actituds i maneres d’actuar.

Hi ha molts més temes per opinar, però l’article seria massa llarg, i en aquets mandrosos, llargs, solejats i calorosos dies d’estiu es millor prendre el sol o com jo, escriure des de un altell amb vistes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios