www.mallorcadiario.com

Una mica més d'un any i mig

miércoles 06 de septiembre de 2017, 04:00h

Queda una mica més d’un any i mig per les properes eleccions autonòmiques i tot segueix igual que l’any 2015, poques perspectives, poques il·lusions de millorar i per mi lo pitjor, l’equip de govern del pacte amb el freno de mà posat a fondo, sense nord, pegant-se bastonades entre ells. Ara toca requisit o mèrit pels sanitaris, els defensors del requisit troben la justificació exacta com que un malalt té el dret a ser atès en el seu idioma, sense cap dubte, però per mi lo primer és que me curin en qualsevol idioma. MÉS estrenyent al PSIB-PSOE fins a límits insostenibles per poder governar i aquest, amollant llastre per mantenir el pacte subscrit sense altre possibilitat que assumir la seva debilitat. MÉS sense personalitat pròpia, sols vol copiar la política sobiranista catalana, per això vol enviar observadors el proper dia 1-O per esbrinar si es compatible a les illes Balears, que jo crec que no, no som iguals, aquí majorment som conservador per tradició, sempre que hi hagi un PP que faci les coses bé, hem de donar-li una mica de temps per trobar el seu propi camí, que torni a il·lusionar als seus votants, no es igual Company que Cañellas.

Podemos lluitant en les seves disputes de lideratge, que si Jarabo, que si Camargo i ara Mae de la Concha. Referent a la senyora de la Concha resulta curiós que Podemos dona suport a que el català sigui un requisit i ella s’expressi en castellà. Incongruències dels nous polítics.

I a nosaltres, pobres ciutadans qui ens cuida, tots els anteriorment mencionats procuren per ells i pels seus. El Govern contractarà periodistes a dit com a personal de confiança pel Gabinet de Comunicació de Presidència i lo més fotut es que els periodistes cauen a la trampa i accepten pensant en una possible cuota de poder, pa per avui i fam per demà. Pobrets!!!

En qualsevol cas, no hi ha cap periodista capaç de canviar la situació tan lamentable del Govern de les Illes Balears, però mentre a “xupar del bote”.

A partir d’ara tenim que estar pendents de que farà el nostre “ínclit” Govern, quin full de ruta prendrà, quina posició mantindrà a la Diada de Catalunya el proper 11 de Setembre o el 1-O, si es decantarà més pel criteri sobiranista català o per fer feina pels ciutadans de les illes Balears. Que les seves actituds ens facin reflexionar a l’hora de votar a l’any 2019.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios