www.mallorcadiario.com

Catalina Riera Mascaró, nova batlessa de Manacor

Por Rafel Ballester
lunes 30 de octubre de 2017, 02:00h

En un moments d’inestabilitat política, de no saber el que passarà demà, d’incertesa del que pot devanir la setmana que ve, tenir una batlessa com Cati Riera és tot una garantia i un privilegi.

La veritat és que no m’atreveix d’escriure res del serial català, quan redacto aquestes paraules, diumenge vespre, som incapaç de fer un pronòstic del que pot passar demà o la setmana que ara encetam, també un poc per esgotament intel·lectual, tantes hores de imatges i xarxes socials no els aguanta qualsevol, l’únic que puc dir és que a mitja o llarg termini l’única solució que em sembla factible és un referèndum, legal i vinculat, i després d’una votació per referèndum l´únic que és pot fer és anar a sopar i acceptar el que ha sortit, el que vol la gent, la democràcia.

Però anem a les coses que ens toquen d’aprop, a les notícies que sí poden arreglar els nostres maldecaps, la nova batllia pel PI, Proposta per les Illes, a Manacor, i ara per ara ja van 15, tot un èxit pel partit de Jaume Font i Pep Melià que es va estrenar en les darreres eleccions locals.

Cati Riera realitzà un discurs personal i emotiu davant una sala de plens plena a rebentar, fins i tot a les escales de la casa consistorial de Manacor s’aplegava gent que volia estar amb la batlessa del PI. “ Assumesc el càrrec amb respecte i responsabilitat” conscient de la difícil realitat del seu càrrec i oferint una ma als grups de l’oposició en la recerca de consens i diàleg. Ara veurem si l’esquerra de la capital del Llevant mallorquí agafa el guant i està disposada a treballar pel be de tots i totes.

No tenc cap dubta de la feinada que ferà per solucionar i donar respostes a les necessitats reals dels manacorins i manacorines, la seva capacitat de sacrifici i lideratge estan més que demostrades, i la seva implicació en la tasca diària, amb el dia a dia, és una garantia de futur. Avui més que mai necessitam que és solucionin els problemes diaris, aquelles petites o grans qüestions que poden millorar la nostra vida quotidiana. Els grans discursos i mirar a la guixa d’altres, que tant agrada a certs polítics, provoquen un allunyament de la política i del poble que pot tenir altres preocupacions.

Això no vol dir que no es tengui unes solides bases ideològiques, Cati Riera les té ben clares i fermes i sap el que les separa del PP, però ella veu els arbres, no com altres que sols veuen el bosc, com un paisatge llunya, ella vol el millor pel seu conciutadans, vol donar respostes i solucions.

Enhorabona Cati Riera, sort i encerts en aquesta nova etapa, tot una garantia per afrontar el reptes de la Ciutat de Manacor dels propers anys, la teva tasca, capacitat de feina, implicació i lideratge t’avalen, segur que tots i totes i sortirem guanyant.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios