www.mallorcadiario.com

La filla de Frankenstein

La nova llei turística que ha implantat el govern de les illes és un gran bunyol, és la llei Frankenstein sortida d’estires i amolles, és un seguit de despropòsits que, malauradament, encara no han acabat, ara entra en escena la seva filla, la zonificació.

Si va començar malament ha anat a pitjor, pareix que sols volen enredar la troca, posar legislació i més legislació per que el que té un apartament , o una casa, el petit propietari, que amb aquesta nova modalitat de turisme és podria beneficiar d’una petita part d’aquest pastís es doni per vençut i no llogui casa seva. Qui llogarà, el que disposi d’assessors legals per entrar en calçador les seves propietats a la llei turística injusta?, el que llogui des d’Alemanya o Anglaterra?. Els hotelers que no diuen res de res ja que els hi va més que bé que la seva sigui l’única oferta disponible per venir de vacances a les illes. En definitiva sempre pagam els plats romputs els mateixos la classe mitja, els mallorquins i mallorquines que disposen de qualque propietat per herència o per anys de feina, els que paguen tots els seus impostos aquí i no poden muntar societats estranyes , o evadeixen capitals cap altres llocs. Ciutadans que haurien de ser defensats per els que formen el govern, socialistes i pesemeros, que els han girat l’esquena per entregar-se a les teories econòmiques i socials dels podemites.

Si el que varen duu a terme la batuta de la nova llei el senyor Barceló i els seus companys de MES varen començar a embullar la troca els hi ha deixat la pitjor part de la comèdia als seus estimats sòcis del PSOE.

La senyora Garrido des del Consell de Mallorca, ha agafat el protagonisme del caigut en desgracia exconseller de turisme per anar explicant quins pobles poden o no poden fer lloguer turístic, amb quines condicions ho poden fer, quan de dies, i un llarg etcètera, amb unes explicacions més que magres.

Si penséssim malament, pareixeria una bona jugada dels de MES per anar deixant en evidència als socialistes que ara han de recorrer els pobles de l’illa i els han de dir a la cara a les a la gent que no podrà llogar casa seva, que sols ho podrà fer 60 dies, que ha de complir un munt de tràmits i requisits innumerables i que ni així, després veurem si hi ha places o no, número de places que s’han tret de la màniga qual mag de segona categoria.

No és va presentar la senyora Garrido a Pollença i va deixar que els socialistes pollencins, abans dominadors del panorama polític municipal d’aquest poble del nord de Mallorca, defensessin el indefensable, a un municipi on el lloguer turístic ha permès a moltíssimes famílies enviar els seus fills a Barcelona a estudiar o sortir de la crisis d’una manera menys traumàtica.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios