www.mallorcadiario.com

L'estiu pre electoral

miércoles 29 de agosto de 2018, 03:00h

Estem a les a l’epíleg del darrer estiu, tranquils!!!! em refereixo al darrer estiu abans de les eleccions autonòmiques de 2019, un estiu diferent a lo que hauria de ser, moltes sorpreses, moltes prohibicions, però sense cap benefici als ciutadans.

A nou mesos d’unes eleccions, per mi essencials, especialment pels partits polítics amb voluntat de governar per ells mateixos, sols rebem notícies negatives, males maneres i ineficàcia de la majoria de polítics.

El regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma, es permet acusar de racista a la Patronal que defensa els interessos dels comerciants legalment constituïts i que paguen els seus impostos religiosament en contra de la venda il·legal en llocs privilegiats de Palma i altres indrets, provocant una difícil situació en que el Batlle de Palma, per interessos inconfessables no té la valentia de convidar-lo a dimitir o com a mínim amonestar-lo públicament sense tenir en compte la carta signada per CAEB, PIMEM, AFEDECO i PIMECO, i mentre, tot segueix igual, aguantar a aquest personatge anomenat Aligi Molina que no fa més que demostrar la seva ineficàcia, els ciutadans no s'ho mereixen.

El Batle de Palma, Antoni Noguera i la regidora Neus Truyol que ocupa 14 càrrecs a l’Ajuntament, no ha sabut o volgut aturar els continus vessaments d’aigües brutes a la Platja de Palma, Can Pere Antoni i Ciutat Jardí, per mor d’una depuradora obsoleta que no dóna l’abast en la actual població tan turística com local. És aquesta la imatge de Palma que volem donar? Es això lo que vol ARRAN per que no vinguin més turistes, INCONCIENTS!!!!els països competidors comencen a competir amb preus més assequibles, i els tour operadors comencen a contractar-los perquè donen bona qualitat i són més barats.

Hi ha Batles, especialment de la Serra de Tramuntana que no saben governar pels seus ciutadans, no els cuiden, al contrari, els hi fan tot el mal que poden, no apliquen les Lleis per tots iguals, tenen por, afavoreixen antes a un extern, estranger que a un veïnat, no respecten l’esforç de molts d’anys de famílies que han estalviat per fer-se un ca seva, no els ajuden ni els protegeixen, són ciutadans, no fan mal a ningú. Hi ha Ajuntaments que fan els ulls grossos a venjances personals que hauriem de neutralitzar, no valen enderrocaments a la carta, No estimen el seu poble.

I que en podem dir d’en Pedro Sánchez, President del Govern d’Espanya, que després de tres mesos d’ostentar el càrrec ja gaudeixen de vacances a l’enclau privilegiat del Parc de Doñana fent d’amfitrió a Àngela Merkel, Primer Ministre d’Alemanya. No s’ha fet mereixedor d’aquest privilegis, tot al contrari, ha col·locat a dit el seu germà a la Diputació de Badajoz, la seva dona dirigeix l’African Center, un Institut amb fons públics, està clar que li agrada l’eròtica del poder que ademés promou la corrupció, és pitjor que altres Presidents, aquest no ha guanyat mai unes eleccions que el legitimin moralment per desenvolupar el càrrec de President.

Na Francina Armengol, President de les Illes balears, també ha gaudit de les vacances estiuenques, (devia estar agotada de tanta feina) a poc temps de les eleccions hi ha molts de temes per solventar, importantíssims, especialment el tan malmenat REB, que ha tingut un recorregut per les clavegueres del Govern de Madrid, sense cap solució, tots els partits han promès que gaudiríem del nostre REB, mentida!!!! No li preocupa a la President? Pot dormir per la nit? No sent remordiments i vergonya de la ineficàcia del seu Govern? Sembla que no, està tranquil·la, té assegurada la continuïtat del pacte, o no!!! però sí que té
temps per anar de vacances quan no toca, tenim problemes senyora President, és temps de dedicació les 24 hores del dia, les vacances s’han de gaudir quan es pot, no quan hi ha feina.

Si en Biel Company, President del PP de les Illes Balears té la visió fresca i renovada, fer un bon equip de confiança sense les tradicionals traïcions que son tradició en el PP i el PSOE, encara té temps, els ciutadans es mereixen un Govern de les Illes Balears eficaç, sense xantatges, transparent i que pensi en el benestar de tots. Ens ho mereixem.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
Compartir en Meneame