www.mallorcadiario.com

Per tu, Trini

viernes 18 de octubre de 2019, 07:00h

Na Trini no era una professora més. Na Trini era una persona dolça, amable, sempre amb un somriure a la cara i cercant tot allò que era positiu a les diferents situacions i circumstàncies. Na Trini actuava com si fos la mare de molts dels nostres alumnes. Ella era la bondat i tendresa personificada. Per aquest motiu és una de les professores més estimades de l’IES Son Cladera.

Jo només vaig tenir el gust de fer feina amb ella un curs acadèmic. I, per aquest, teníem molts de projectes per dur endavant junts. Era una dona feinera i discreta. Per això, com jo sempre crec que els homenatges a les persones feineres es fan en vida, la vaig voler integrar al meu equip de feina de l’institut. Aquest va ser el meu homenatge per la seva trajectòria al centre. Tant de bò que per una vegada, un homenatge arriba a temps.

La seva discreció, amabilitat, senzillesa feia de Na Trini una professora especial. Amb les seves particulars metodologies que captaven l’atenció dels alumnes; fins i tot, era capaç de reconvertir-los només amb un parell de xerradetes.

I no només era especial per la utilitzaciío de metodologies amb els alumnes. També ho era per les seves expressions amb els companys de feina. Des del primer dia de curs ens encoratjava: “Au, venga al.lots, en arribar de les vacances de Nadal ja ha acabat el curs”.

Per un moment, el curs ja ha acabat a l’IES Son Cladera. La teva absència serà difícil de reemplaçar. El teu somriure però farà ressò al nostre voltant per sempre.

Estimem a totes les Trinis del món, presents, passat i futur.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios