www.mallorcadiario.com

¿Hi ha un Ponç Pilat a La Moncloa?

lunes 31 de agosto de 2020, 03:00h

Més conegut com a Poncio Pilatos, on una part dels historiadors dubten de la seva existència, però la historia contempla que quan li varen presentar a Jesucrist perquè fos jutjat, Ponç Pilat va intentar varies vegades no culpar-lo, però finalment es va rentar les mans abans d’enviar a Crist a la creu,deixant que fos el poble jueu qui el crucifix és. Però no es ben bé així, la crucifixió era un càstig romà, per tant, encara que es rentes les mans, la responsabilitat era d’en Pilat.

El President Sánchez ha tornat de vacances de Lanzarote a la Residència Reial de La Mareta, del Parc Nacional de Doñana, ben morenet, amb cara de felicitat, li agrada gaudir dels Falcons i altres avions de les Forces Aèries Espanyoles que estan a disposició de la Presidència del Govern pels desplaçaments del President del Govern d’Espanya, no és l’únic President que n’ha fet ús privat, tots n’han fet, això sí, uns més que els altres, i no tots han utilitzat tan descaradament les residències del Patrimoni de l’Estat com ho fa en Sánchez.

En el primer Consell de Ministres post vacacional, desprès de “llargues deliberacions” el President Sánchez en roda de premsa amb la conformitat de tots els grups polítics que li donen suport al Govern, o així ho diu ell, ofereix la possibilitat de declarar l’estat d’alarma a les Comunitats Autònomes que tindran a la seva disposició l’eina legal i la possibilitat de sol·licitar-ne la declaració a tot o part dels seus territoris per contenir els rebrots del Covid-19, amb el comandament únic del President o Presidenta autonòmic per un període de 15 dies, després necessiten la conformitat del Congrés dels Diputats.

I aquí la qüestió, hi ha un Ponç Pilat a la Moncloa que no vol assumir la responsabilitat que li pertoca com a President del Govern?, s’ha rentat les mans i ha passat la pilota a les Comunitats Autònomes? o es que realment pensa que és una solució i una ajuda per sortir més aviat de la crisi del Covid-19, la realitat es que les Comunitats Autònomes del PP no n’han volgut saber res i les del PSOE diuen que per ara no la necessiten.

A les Illes Balears, la President Armengol ha dit d’una manera molt freda que de moment no, que la situació està controlada, però ho diu amb la boca petita. En roda de premsa va anunciar més restriccions i més normes per pal·liar el gran augment de contagis a les Illes Balears, que ja s’apropa al passat mes d’abril, inici de la pandèmia, els Hospitals col·lapsats,han de fer lloc per les UCI, els sanitaris han d’ atendre a 9 malalts cada dia, una part de la població, i no solsament els joves, totalment irresponsables, sense respectar l’ús de les mascaretes, ni la distància de seguretat.

Tal com va dir en Tolo Matas, expert en el Covid-19 al programa 5dies IB3, no cal posar tantes normes i restriccions al mateix temps, es molt millor fer complir estrictament les que ja tenim, i jo estic totalment d’acord amb ell, no per més quantitat, més eficàcia. La President Armengol i els seus assessors- pensadors ben pagats ho haurien de saber, la situació es tan greu que fa falta pensar les coses les vegades que faci falta abans d’anunciar-les i posar-les en pràctica, tan el Govern de les Illes Balears com el Govern de l’Estat.

El començament del curs escolar encara ho complica més. Jo no acabo d’entendre que es prohibeixin els grups de més de 10 persones, tan a espais oberts, tancats com a domicilis particulars i que a les escoles, les ràtios permetin fins a 20 alumnes. Aquí es on es veu la falta de previsió i coneixement del tema de les autoritats docents, i els alumnes, els més perjudicats. Han tingut tot l’estiu per cercar les millors solucions pels professors i alumnes, però no, les vacances dels polítics han estat lo més important. Vergonyós!!!

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios