www.mallorcadiario.com

El complement dels 22.000 euros

viernes 13 de diciembre de 2019, 02:00h

Ha estat la notícia de la setmana, al manco per jo, i crec que denota moltes més coses de les que podríem pensar en un primer moment.

El primer en que vaig pensar és amb l’alta quantia, 22.000 euros. Tots tenim ben clar que l’habitatge és un dels grans problemes que pateix la societat balear actual , que el preu molt elevat dels lloguers i, fins i tot, la falta d’immobles per llogar, fan que la gent que es desplaça a la nostra comunitat per treballar es trobin de front amb aquest problema, com també els tenim els de les illes. Si ho dividí per 12 mesos ens surt uns 1800 euros mensuals, lo que per aquests senyors i senyores polítics és un complement per molts és el seu salari, és la seva nòmina. A més tenen una nòmina de 56.000 euros a la que se suma el complement de 22.000, ja n’hi ha.

Segon, el gran partit anti-casta, el partit que denunciava els sous dels polítics, el partit que havia de regenerar l’escenari polític espanyol, ara s’aferra a una modificació del PP per pagar aquest complament, molta de via han fet els podemites en assimilar-se a la casta que tant criticaven, complements i tot.

Tercer, suposo que el senyor Yllanes, que ha estat el gran defensor públic d’aquest complement, també defensarà que els illencs que vagin a fer treballs polítics a la resta de comunitats cobrin aquests doblers, per que el que sabem es que nosaltres si que els pagam però cap illenc la rep quan treballa per una altre institució autonòmica peninsular.

Quart, el senyor Yllanes ha defensat la seva postura emmarcant la qüestió en la discriminació que poden tenir els que ell anomena foresters a les illes, un debat que la societat illenca ja ha superat, però que ell, ha falta d’arguments més sòlids, ha tornat a posar damunt la taula. Aquí no és tracta d’amagar les vergonyes podemitas recol·locant els seus d’altres comunitats. Molt trist trob que no confiï amb gent de la comunitat per desenvolupar aquets càrrecs, no em crec que no hi hagi gent capaç d’assumir aquesta tasca aquí. Els de Podemos denoten greus mancances i aquestes es van fent cada cop més paleses amb l’abandó constant de militant en les seves files, si segueixen així la importació de polítics a les illes pot esser de grans dimensions en un futur proper, esperem que la sort ens acompanyi i que les responsabilitats de govern que ara tenen no es repeteixin.

Quart, Mes per Menorca i El PI, han demanat l’eliminació d’aquest plus o complement, ara la pilota està en la teulada de Mes per Mallorca que forma part del pacte de govern i és corresponsal dels pressuposts i de que aquest es pugui seguir pagant , ara tenen un nou cap que vol fer sentir la seva veu , però la veritat és que fins ara sols han fet teatre, protesten pel català a la llei d’educació, però ben alerta de fer trontollar el govern ja que la poltrona és molt llépola, aquest és el gran repte dels de Mes per Mallorca, no marcaran perfil propi si prioritzen càrrec per davant ideologia.

Ha veure si amb aquest tema aconsegueixen treure res en clar, poques il·lusions en faig.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

Compartir en Meneame

+

0 comentarios