www.mallorcadiario.com

Aparcaments per a PMR a Son Serra de Marina

lunes 12 de septiembre de 2016, 12:16h

Aquest estiu he anat en tres ocasions a Son Serra de Marina i, encara que costi de creure, no he pogut aparcar en cap dels quatre estacionaments reservats per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) que es troben ubicats i senyalitzats a l’esquerra del carrer del litoral (amb direcció única) i que ens obliguen a fer les transferències, des del cotxe a la nostra cadira de rodes, ben damunt l’arena de la platja, plena de plantes silvestres assecades. Com és possible tan poc seny i sentit comú? Quines casta de ments privilegiades hi deu haver per l’Ajuntament de Santa Margalida? VERGONYA, CAVALLERS!

Després de cada visita he enviat, per correu electrònic, reiterades queixes a l’Ajuntament i a dia d’avui no he rebut cap tipus de resposta, ni telefònica ni escrita. Quina poca sensibilitat i menyspreu per part del Consistori, no me’n puc avenir! Fa 23 anys que va entrar en vigor la Llei 3/1993, per a la millora de l’accessibilitat i l’eliminació de les barreres electròniques, i encara ens trobam amb actuaccions municipals indignants i mancades de tot criteri com la que acab de ressenyar.

Em sap greu i voldria que fos d’una altra manera, però no em surten paraules harmonioses ni amables davant aquest indignant i lamentable fet discriminatori de les PMR.

Guillem Fullana Vanrell
President Mallorca Accessible per a Tothom

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

Compartir en Meneame


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de mallorcadiario.com

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.