www.mallorcadiario.com

Col·legis del Parc Bit, diferenciats o segregats?

martes 18 de agosto de 2015, 17:53h
Tenc 16 anys i fa 8 que sóc alumna del col·legi Aixa, un dels col·legis del Parc Bit i dels que des de fa uns dies tothom en parla.

El sistema pedagògic d'Aixa és l'educació diferenciada, no segregada, que té en compte la diferència en el nivell maduratiu dels nins i nines. Sincerament i per experiència aquest sistema funciona, i si ho dubtau, fixau-vos en els resultats als exàmens de selectivitat dels darrers anys.

Sorprén que una de les primeres mesures del nou Govern sigui en contra nostre, llevant a les famílies la possibilitat i el dret d'elegir l'educació dels seus fills. Sorprén perquè aquest nou Govern parla molt de llibertat i l'únic que aconsegueix amb aquesta mesura és retallar-la.

Per què no volen que els meus pares em puguin portar a aquest col·legi on he conegut a les meves millors amigues? Per què volen retallar el sou a les meves professores de les quals no només he rebut una formació acadèmica si no també una atenció personalitzada?

Crec que seria més útil deixar de banda els prejudicis per  entendre i respectar un dels sistemes educatius que millor funcionen arreu d’Europa i del món, com és l’educació diferenciada.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

3 comentarios