www.mallorcadiario.com

D’innocent a innocent

miércoles 23 de diciembre de 2020, 14:36h

Ciutat té carència de metro-tram. Basta mirar altres ciutats semblants, per tamany i població a Palma i veurem que totes elles conten amb aquest servei públic, Alacant, Màlaga, Sevilla, Bilbao etc.

Tots sabem on hi ha els problemes de circulació diària, l’entrada a Palma, els accessos als polígons i a les escoles, és un tema que es repeteix cada dia, un darrera l’altre.

La inversió més important i cara ja està feta, l’estació Intermodal. Per a que aquesta sigui rentable és imprescindible prolongar les línies.

És fàcil veure que els 3 polígons, l’Hospital de Son Espases, l’Estadi de Son Moix, -tant el de futbol com el del bàsquet, les piscines- els col·legis estan units per el Camí dels Reis una via perfecta per construir-hi una via de Metro que realment ajudi als ciutadans.

He vist als diaris que hi ha previst fer un tramvia de plaça espanya fins a Son espases, he mirat un parell de vegades la data de la noticia, pensant que ja estàvem a 28 de desembre, nomes podia pensar que era la innocentada de l’any, un tramvia, de veres? I només fins a Son Espases.

Construint una línia de Metro permetria poder agafar un transport públic que, des de molts de pobles permeti fer un “porta-porta” fins la feina, anar a l’hospital, a l’escola, etc. no és una quimera, és quasi una necessitat i és un tema que ha de menester polítics valents i decidits. Ja hi ha una associació mallorquina que pensa com jo, que s’està abusant del vehicle privat.

Afegeixo un plànol per a donar una idea i que algun dia esdevingui una realitat i arribi a Son Dureta, Son Espanyolet i fins i tot al Passeig Marítim.

Maria Albertí

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios