www.mallorcadiario.com

A Nuredduna dialoguin per favor

lunes 15 de febrero de 2021, 10:17h

Estic completament d'acord amb les declaracions d'Angélica Pastor que ha afirmat que Pere Garau és més que Arca i Flipau, soc peregarauina i col·labor amb Flipau. Però no es poden mesclar ous amb caragols. Nuredduna és una part de Pere Garau, Arca i Flipau són unes més de les múltiples associacions que hi ha en el barri que lluiten i treballen gratuïtament per un barri més saludable.

Tenir idees diferents sobre el barri que volem no es una guerra. El lema “Estàs amb jo o contra jo”, oblida que sempre ens podem posar d'acord si hi ha discussió i diàleg.

Per tot això seguim demanant diàleg i participació sobre el Projecte de Nuredduna, nosaltres, que defensam reducció de vehicles, millores pels vianants, seguretat i inversions equilibrades. I que el transport públic es mantengui per aquí on va i que es millori, però que tenim clar que avui per avui ésimpossible un Nuredduna peatonal.

Explico una curiositat: Desprès del tancament de l'any passat per la pandèmia, Nuredduna va quedar, els caps de setmana, obert als vianants i tancat al tràfic. Vaig anar a passejar a diverses hores, pensant que les persones que estàn darrera el projecte, estarien per allà comprovant la reacció dels habitants. Els únics que varen passejar era una parella i jo.

No podem oblidar que el consens és un pilar fonamental de la democràcia.

Dialoguin per favor.

Joana Ferrà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

Compartir en Meneame

+

0 comentarios