www.mallorcadiario.com

Ciutadans menyspreats

miércoles 18 de septiembre de 2019, 06:00h

Mai havia estat tan complicat arribar a pactes de govern com ho és ara, i ni ha hagut de complicats i contra natura i qualcun com a moneda de canvi, hi ha una fina línia que‘ls uneix a tots que son els interessos particulars o de partit, que moltes vegades son els mateixos.

Que hi ha de diferent aquesta vegada?, la causa comú, una vegada més, son les cadires, el PSOE no vol compartir el poder amb UNIDAS PODEMOS, pot ser que un Govern conlligat no afavoreixi a Sánchez, coneixedor d’unes supostes enquestes que li son molt favorables i que castiguen a Iglesias, la imatge d’aquest suposat govern no li interessa a Sánchez a tot l’Estat, en canvi a les Illes Balears sí que han pactat, un pacte d’interessos, però no els dels ciutadans, que es com hauria de ser.

María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño, més coneguda com Mae de la Concha, Secretaria General de Podemos a les Illes Balears, es una gran experta en fer les coses al seu aire, sense consultar als seus socis del pacte i del Govern de les Illes Balears, especialment al soci majoritari que es el PSOE, Francina Armengol tanca els ulls i fa el sord quan UNIDAS PODEMOS fixa a dos directors general d’altres comunitat autònomes que als seus llocs d’origen havien perdut la feina i els fa venir a les Illes Balears, com si aquí no hi hagués persones capacitades, amb més preparació, més coneixedores de la nostra cultura, la nostra societat i la nostra llengua que els dos nouvinguts, i MÉS, els altres socis del pacte tampoc diuen paraula passant per alt el seu principi de que els funcionaris i treballadors públics han d’ haver passat les proves corresponents i aconseguir la titulació B de català. Aquí tots callen, no sigui que es facin mal entre ells. Esta ben clar que cap del dirigents de UNIDAS PODEMOS, disposa d’aquesta titulació que exigeixen als altres. Això no és enganar i menysprear als ciutadans?

A Mallorca, els ciutadans de Sant Llorenç que ara farà un any varen sofrir aquelles terribles inundacions que varen causar 13 morts encara no han cobrat les subvencions promeses pel Govern d’Espanya, tampoc han cobrat Artà, Son Servera i Manacor, una mentida més de’n Sánchez, que va fer molta via per visitar les zones afectades i fer-se una foto amb Francina Armengol, aquest tipus d’ajudes o subvencions s’han de pagar immediatament, els damnificats no poden esperar, però una vegada més els polític s’enfoten, menyspreen als ciutadans, es una vergonya.

I ja no parlem d’en Jordi Pujol i família, que han robat tot lo que han pogut, s’han rigut dels catalans que creien amb ell, sense vergonya, amb tota la cara dura han traslladat una gran fortuna a paradisos fiscals, en quin país vivim que els polítics poden fer aquestes barbaritats sense que la justícia els hi posi la mà a sobre i els castigui.


A Andalusia Manuel Chaves i José Antonio Griñan, ex presidents socialistes de la “Junta de Andalucia” asseguts al banquet dels acusats per prevaricació i malversació de caudals públics i acusats també d’establir o permetre un procediment específic per eludir els controls a l’hora d’atorgar ajudes als ERE. Quina tropa de pocavergonyes que han hagut d’ aguantar els ciutadans decents.

El proper dia10 de novembre, segurament noves eleccions, que lo més probable es que no canviïn la situació que tenim ara i tornem a sofrir el mateix problema, pèrdua de temps, de doblers, ridícul de les més altes Institucions de l’Estat sense que’ls hi caigui la cara de vergonya als polítics que les presideixen. Aquest menyspreu no s’ho mereixen els ciutadans, no se’ls pot enganar per sistema.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios