www.mallorcadiario.com

Les vacances dels polítics

lunes 03 de agosto de 2020, 03:00h

He llegit en un diari escrit, un dels més llegits a Mallorca, a les altres illes crec que també, que aquest mes d’agost els diputats del Parlament de les Illes Balears comencen les vacances, després d’un començament de legislatura “difícil”, en que només s’han aprovat la Llei 19/2019 de 30 de desembre, de pressupostos generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per l’any 2020, validar una sèrie de decrets aprovats pel Consell de Govern i poca cosa més, fins hi tot que es varen suspendre els plens del Parlament al llarg d’un mes aproximadament per la terrible epidèmia del Covid-19.

Després d’aquest suós i intel·lectualment estressant període de sessions d’aquesta X legislatura, les nostres diputades i diputats s’han “exprimit el cervell” per fer propostes en benefici de tots els ciutadans, siguin o no de la seva “corda” política, Ja ens agradaria!!! però NO, els Partits del Pacte de Bellver,( que per cert encara no sé perquè aquest nom, que hi te que veure el Castell, amb tanta historia al seu darrera i la seva grandiositat amb un pacte de “pacotilla” que s’han aprofitat del nom del Castell de Bellver per fer-se propaganda, misèries de la vida),i la oposició composta pel PP, Cs, Vox i el Pi, no n’han feta massa de feina, al menys, feina profitosa.

No se com no estan empegueïts d’emetre cada dimarts les intervencions dels Consellers del Govern i els diferents portaveus i diputats en que demostren la poca capacitat (uns més que els altres) que tenen per ocupar aquest càrrec, no saben contestar a les preguntes i mostren el llautó en el poc domini de l’art de l’oratòria, no saben parlar sense un paper davant, i quan ho fan, llavor si que es ridícul i penós. Ja no existeixen parlamentaris com en Joan Francesc López Casasnovas, Gabriel Cañellas, Pere Sampol, Joan Flaquer, etc.... que apart de fer propostes sensates , era un goig escoltar-los, dominaven el parlamentarisme, no era com ara que sols saben aplicar el “i tu més”.

Idò ara, vacances, al llarg d’un més no tornaran a trepitjar aquesta “àgora”, centre polític de les nostres Illes, pot ser que hi facin una passadeta per allò de que no diguin que no han fet res, però lo principal es el “dolce far niente” i gaudir de l’estiu, això si, cobrant, igual com han cobrat el mes que no han anat ha fer feina pel Covid-19, si, ja ho se, diran que han fet feina des de ca seva, que s’han guanyat el sou, personalment crec que no, no tenen horari, s’organitzen la feina com volen. El President del Parlament de les Illes Balears i qualque portaveu, son els que més acompleixen, han de representar la Institució i al seu partit en els Actes Institucionals, però no sempre, només als que els hi va bé, recordeu que a la Missa exequial en record de les víctimes del Covid-19, no en va assistir cap de Podemos, i excepte la Consellera d’Acció Social i Esport, Fina Santiago, de MÉS per Mallorca, cap altre representant d’aquest partit hi va assistir.

On es la responsabilitat dels nostres polítics?, perquè des del Govern de les Illes Balears tampoc fan els deures?, a nivell turístic han acceptat que en Boris Johnson apliqui la quarantena als turistes anglesos que viatgen des de les Illes Balears perquè no son segures pel Covid-19? Molt més que Anglaterra ho son!!! Això comporta la ruïna de molts empresaris hotelers que han hagut de tancar els seus establiments per manca de turistes anglesos a les Illes Balears deixant sense feina a milers de treballadors. Perquè el Govern de les Illes Balears no volen apretar les currioles al Govern d’en Pedro Sánchez? Sra. Armengol, Sr. Negueruela, es el nostre pa de cada dia, ara per ara les Illes Balears no tenen alternativa, el seu Govern ha de lluitar minut a minut per aconseguir una solució ràpida per defensar els interessos de les Balears, ara no és moment per anar-se’n de vacances, han de deixar-se la pell fent feina, però de debò, la responsabilitat que vareu prendre en la vostre pressa de possessió del càrrec, així ho contempla, no val sortir una estona cada dia pels mitjans de comunicació, es hora de fer feina, de guanyar-se el sou. No es temps de vacances!!!! Els ciutadans ens ho mereixem.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame

+

0 comentarios