www.mallorcadiario.com
Arriba 'Tasta Lloseta': una iniciativa que mescla vins, música i ruta de tapes pels bars del poble

Arriba 'Tasta Lloseta': una iniciativa que mescla vins, música i ruta de tapes pels bars del poble

jueves 16 de diciembre de 2021, 15:35h

Escucha la noticia

La plaça Espanya de Lloseta acollirà aquest dissabte l'esdeveniment 'Tasta Lloseta' que mesclarà tasts de vins, música i una ruta de tapes.

Aquest esdeveniment forma part de la iniciativa que du a terme l'Àrea de Comerç local per donar suport al sector de la restauració amb l'oferiment a tots els residents de compra de vals de consum subvencionats fins a finals de gener.

'Tasta Lloseta' es durà a terme en horari d'horabaixa de 17 a 21 hores i hi participaran un total de nou bodegues diferents de diferents zones de Mallorca com son: Bodega José Luis Ferrer, Karretània, Jaume de Puntiró, Bodega Son Alegre, Son Puig, Son Campaner, Vinya Taujana, Son Bordils, Bodega Vidal Serra i Bodegas Àngel.

L'entrada, que te un preu de 15 euros inclou una copa serigrafiada, cinc tasts de vins, descompte de 5€ en la compra de vi, i 5€ per consumir a la Nit de Tapes. Es establiments acollits a la Ruta de Tapes són: Tomeu Lassio, Bar Bestard, Bar Toni, Sa Trobada i Celler Sa Plaça.

Al llarg de l'horabaixa se succeïran diferents concerts acústics al mateix recinte de Sa Plaça amb artistes com: Amulet, Hombre Lobo Internacional, Jaume Mas o Jaume Perpinyà.

L'accés al recinte será regulat i limitat i si s'assoleix l'aforament màxim les persones que hi vulguin accedir hauran de complir amb un termini d'espera.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios