www.mallorcadiario.com

Ni REB ni res

lunes 05 de noviembre de 2018, 02:00h

Després de enèsima bufetada als habitants de les Illes Balears des del govern central, poques ganes tenim de posar l’altre galta per rebre una altre bufetada.

Aquí no es tracta de ser més que ningú, ni de tenir uns privilegis que ens donin avantatges sobre els altres, es tracte de competir en igualtats de condicions, es tracte de ser iguals que la resta de l’Estat, ni més ni menys, es tracte de poder anar d’un punt a un altre amb els costos similars, que la resta.

Des de fa anys i panys, des de que jo record, es parla d’insularitat, dels costos que dur viure a les illes, de les mancances i problemes que tenim quan viatjam, del que suposa fabricar o cultivar a les illes, però, ara per ara, ja cansa, ja no tenen credibilitat, ni el PP ni el PSOE, ni aquest ni els partits nous que han de solucionar els problemes de la nostra democràcia, són més del mateix. Podemos no ha fet res de res, o res significatiu, per fer que el govern en minoria del PSOE aprovi el nou règim fiscal per a les illes, el mateix podem dir de Ciutadanos quan era la crossa del PP. NI REB ni res de res ha arribat.

Però després la realitat es caparruda, mirant les darreres enquestes publicades a la premsa, no és estrany que aquests quatre grans partits no ens fassin ni cas, tanmateix els seguim votant, un perd per l’altre guanyar, llevam d’un per donar a un altre, mentre ells es dobleguen a altres interessos, per que són més nombrosos i per tant electoralment més interesants, o per que defensen en més enteresa els seus interessos, el cas es que a nosaltres res de eres.

Crec que ja ha quedat ben clar que des del govern central no amollaran res de res, no ens donaran ni les miques, no espereu que per la gràcia divina, o per la sobtada il·luminació del seu respectiu líder aconseguim, els illencs, el que ens per toca, res dels altres, sols poder disposar dels recursos que generam i que són necessaris per intentar solucionar o afrontar els reptes d’un futur immediat que està ple d’incògnites i necessitats.

Si miram les enquestes per la pròxima escomesa electoral illenca els quatre primers partits són d’obediència estatal, mal anam, està ben clar que no ens tendran en compte, tanmateix, seguim posant l’altre galta, és a dir, la seva papereta a l’urna.

El PI, és l’únic partit illenc que puja a les enquestes, partit que en aquestes prospeccions preelectorals sempre ha estat per davall dels resultats obtinguts en la realitat. Aquets 4 diputats illencs poden ser molt més, el projecte s’està expandint per Eivissa, recordeu que una dotzena de vots varen barrar l’entrada de Carme Tur al Parlament Balear per afavorir el diputat de Podemos, ara la marca està més consolidada, és més coneguda i la tasca feta aquets darrers quatre anys ha estat bona. El vent és favorable, el Pi serà la sorpresa de les pròximes eleccions.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de mallorcadiario.com

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.